is : 04:04:28
Maak gratis account
Helderzienden bellen
Tarotkaart voor u
Fotoanalyse
helderzienden.net / helderzienden / fotoanalyse-helderzienden / Cleo /
   
  Stuur een foto voor analyse naar helderziende Cleo
   
  Fotoanalyse door Cleo
Cleo
Stuur foto naar Cleo
verzend uw foto
 
       
    Wat zegt helderziende Cleo over zichzelf:  
       
    Paragnost en Medium Als ervaren paragnost en heldervoelend medium en tarotiste heb ik ruim 25 jaar ervaring. In Venezuela heb ik een spirituele opleiding van vier jaar gevolgd en ben gespecialiseerd in het opheffen van negatieve energie, blokkades en aura healing. Als paragnost en medium ben ik tevens gediplomeerd Reiki Master. Als ervaren paragnost en medium kan ik tevens voor jou contact maken met jouw gidsen en aangeven welke boodschappen voor jou belangrijk zijn. Ik kan je helpen op het gebied van liefde, relatie, werk,Juridisch, financien, zielsliefde, tweelingzielen, soulmates ,re├»ncarnatie, opheffen van negatieve energieen, blokkades opheffen en aura healing. Lenormand Kaarten, Zigeuner Kaarten, Spaanse Naipes, Speelkaarten en Tarot Kaarten
       
 
Raadgever
Reikimaster
Zigeunerkaarten
 
         
  Vul als eerste uw naam in, klik dan aan de linkerzijde op de knop 'Kies foto', blader vervolgens op je computer, tablet of smartphone naar een foto van jezelf, geliefde, huisdier of kennis.

Vervolgens klik je op de knop 'verzend uw foto' en dan wordt de foto geupload en doorgestuurd naar Helderziende Cleo.

Tot slot kan u Helderziende Cleo contacteren voor een telefoonconsult en vragen stellen over de persoon of huisdier op de doorgestuurde foto.
 
         
Mijn persoonlijke pagina
   
  Agenda Cleo
AANWEZIG SEPTEMBER 2019
     
 
ZOMADIWODOVRZA
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
     
  Ik zal in september aanwezig zijn op deze website op dagen die ik hierboven heb aangeduid met een groen bolletje.

Als je hieronder op de knop 'Agenda helderzienden' klikt, dan zie je welke collega helderzienden hebben aangeduid vandaag online te zijn. Misschien kunnen zij u verder helpen indien ik nu niet aanwezig ben.
 
     
  Bel goedkoper
Agenda helderzienden
 
 
  © Helderzienden.net Home | Mobiele website | Werken als helderziende | Contact | Sitemap | Privacyverklaring | Disclaimer