is : 09:30:22
Maak gratis account
Helderzienden bellen
Tarotkaart voor u
Fotoanalyse
helderzienden.net / helderzienden / fotoanalyse-helderzienden / Ashalyn /
   
  Stuur een foto voor analyse naar helderziende Ashalyn
   
  Fotoanalyse door Ashalyn
Ashalyn
Stuur foto naar Ashalyn
verzend uw foto
 
       
    Wat zegt helderziende Ashalyn over zichzelf:  
       
    Dag lieve ziel, ik ben paragnoste Ashalyn en heb een luisterend oor. Mijn doel is iedereen naar waarde inzichten en handvaten aan te reiken, zowel op het spirituele pad, als in het dagelijks leven. Dit doe ik vanuit mijn innerlijke spirituele samen zijn met mijn gidsen, waarzeggen en tools. Zie je het eens niet zitten, heb je nood aan een goed gesprek, zit je met vragen allerhande, bel me, samen komen we er uit. Liefs paragnoste Ashalyn.
       
 
Channelen
Invoelend
Toekomst voorspellen
 
         
  Vul als eerste uw naam in, klik dan aan de linkerzijde op de knop 'Kies foto', blader vervolgens op je computer, tablet of smartphone naar een foto van jezelf, geliefde, huisdier of kennis.

Vervolgens klik je op de knop 'verzend uw foto' en dan wordt de foto geupload en doorgestuurd naar Helderziende Ashalyn.

Tot slot kan u Helderziende Ashalyn contacteren voor een telefoonconsult en vragen stellen over de persoon of huisdier op de doorgestuurde foto.
 
         
Mijn persoonlijke pagina
   
  Agenda Ashalyn
AANWEZIG SEPTEMBER 2022
     
 
DOVRZAZOMADIWO
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
     
  Ik zal in september aanwezig zijn op deze website op dagen die ik hierboven heb aangeduid met een groen bolletje.

Als je hieronder op de knop 'Agenda helderzienden' klikt, dan zie je welke collega helderzienden hebben aangeduid vandaag online te zijn. Misschien kunnen zij u verder helpen indien ik nu niet aanwezig ben.
 
     
  Bel goedkoper
Agenda helderzienden
 
 
  © Helderzienden.net Home | Mobiele website | Werken als helderziende | Contact | Sitemap | Privacyverklaring | Disclaimer