timmy33 is : 10:56:46
Maak gratis account
Helderzienden bellen
Tarotkaart voor u
Fotoanalyse
helderzienden.net / helderzienden / fotoanalyse-helderzienden / Doergaa /
   
  Stuur een foto voor analyse naar helderziende Doergaa
   
  Fotoanalyse door Doergaa
Doergaa
Stuur foto naar Doergaa
verzend uw foto
 
       
    Wat zegt helderziende Doergaa over zichzelf:  
       
    Welkom lieve mensen. Ik ben Doergaa. Ik mag u helpen door mijn gaven van God en mijn gidsen en engelen dat ik ontvang door de spirituele wereld mag ik u helpen om verlichting in uw leven en levensvragen te beantwoorden. Ik heb van kind af zag ik het beelden en van mijn ouders voorouders die erg spiritueel zijn door middel van mijn tarotkaarten en Engelen kaarten geef ik de boodschappen zo zuiver mogelijk wat ik hoort ziet en voelt. Als het nodig is gebruik ik mijn pendel. Ik leg u vraag in de hand van God die het het antwoord zo zuiver geeft. Ik ben een lichtwerker van God. Door middel van Kwantum Touch en magnetiseren kan ik met de hand van God in uw kracht zetten en energie geven en in balans brengen. Kan je ook een Healing geven. Je kan zowel al liefdewerk financien en en voor toekomst bij mij terecht. Als je hart wil luchten kan je ook bij mij terecht. Samen zoeken we oplossing. Een hele warme vriendelijke groet, paragnost Doerga.
       
 
Engelen
Engelenkaarten
Helderziend
 
         
  Vul als eerste uw naam in, klik dan aan de linkerzijde op de knop 'Kies foto', blader vervolgens op je computer, tablet of smartphone naar een foto van jezelf, geliefde, huisdier of kennis.

Vervolgens klik je op de knop 'verzend uw foto' en dan wordt de foto geupload en doorgestuurd naar Helderziende Doergaa.

Tot slot kan u Helderziende Doergaa contacteren voor een telefoonconsult en vragen stellen over de persoon of huisdier op de doorgestuurde foto.
 
         
Mijn persoonlijke pagina
   
  Agenda Doergaa
AANWEZIG MEI 2024
     
 
WODOVRZAZOMADI
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 
     
  Ik zal in mei aanwezig zijn op deze website op dagen die ik hierboven heb aangeduid met een groen bolletje.

Als je hieronder op de knop 'Agenda helderzienden' klikt, dan zie je welke collega helderzienden hebben aangeduid vandaag online te zijn. Misschien kunnen zij u verder helpen indien ik nu niet aanwezig ben.
 
     
  Bel goedkoper
Agenda helderzienden
 
 
  © Helderzienden.net Home | Mobiele website | Werken als helderziende | Contact | Sitemap | Privacyverklaring | Disclaimer