timmy33 is : 10:42:34
Maak gratis account
Helderzienden bellen
Tarotkaart voor u
Fotoanalyse
helderzienden.net / helderzienden / fotoanalyse-helderzienden / Serafina /
   
  Stuur een foto voor analyse naar helderziende Serafina
   
  Fotoanalyse door Serafina
Serafina
Stuur foto naar Serafina
verzend uw foto
 
       
    Wat zegt helderziende Serafina over zichzelf:  
       
    Ik heb altijd al gevoeld dat ik meer kon op intuitieve vlak dan de meeste mensen. Mijn interesse is het mysterieuze en magische begon op mijn vijftiende. Op die leeftijd kocht ik mijn eerste Tarotset en begon ik kaarten te leggen. Door het drukke leven stopte het kaartleggen, maar mijn intuitie bleef met mij spreken. Op mijn tweeentwintigste pakte ik dit weer op en heb ik kaartleggingen en fotoreadings gedaan voor mensen die ik niet kende. Stuk voor stuk kwamen mijn voorspellingen uit. Met deze gave wil ik je dan ook bijstaan. Hoe kan ik je helpen? Ik kan helder voelen, zien en horen. Mijn kaarten gebruik ik ter bevestiging. Ik gebruik verschillende kaarten zoals tarot, lenormand, godinnenorakel, engelenantwoorden en meer, om samen met jou te kijken naar jou situatie. Ik geef jou inzichten en voorspellingen. Daarnaast lees ik ook foto’s om nog iets dieper te kijken naar de ander. Bel me gerust en ik help je met alle liefde! Lieve groet, paragnoste Serafina.
       
 
Engelenkaarten
Helderziend
Lenormand kaarten
 
         
  Vul als eerste uw naam in, klik dan aan de linkerzijde op de knop 'Kies foto', blader vervolgens op je computer, tablet of smartphone naar een foto van jezelf, geliefde, huisdier of kennis.

Vervolgens klik je op de knop 'verzend uw foto' en dan wordt de foto geupload en doorgestuurd naar Helderziende Serafina.

Tot slot kan u Helderziende Serafina contacteren voor een telefoonconsult en vragen stellen over de persoon of huisdier op de doorgestuurde foto.
 
         
Mijn persoonlijke pagina
   
  Agenda Serafina
AANWEZIG MEI 2024
     
 
WODOVRZAZOMADI
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 
     
  Ik zal in mei aanwezig zijn op deze website op dagen die ik hierboven heb aangeduid met een groen bolletje.

Als je hieronder op de knop 'Agenda helderzienden' klikt, dan zie je welke collega helderzienden hebben aangeduid vandaag online te zijn. Misschien kunnen zij u verder helpen indien ik nu niet aanwezig ben.
 
     
  Bel goedkoper
Agenda helderzienden
 
 
  © Helderzienden.net Home | Mobiele website | Werken als helderziende | Contact | Sitemap | Privacyverklaring | Disclaimer